RÓLUNK

Az irodánk filozófiájának központi eleme a pragmatizmus, ami az építészet és a funkcionalitás harmonikus egyensúlyára összpontosít.

Számunkra az építészet nem csupán esztétikai kérdés, hanem egy olyan eszköz, amely képes megoldani valós problémákat és javítani az emberek életminőségét. Ezért a tervezés során mindig figyelembe vesszük az épület funkcionális szükségleteit, a környezeti fenntarthatóságot és az ügyfelek egyedi igényeit.

Célunk az, hogy olyan épületeket hozzunk létre, amelyek nemcsak kifogástalanul működnek és megfelelnek a felhasználók igényeinek, hanem vizuálisan is megnyerőek és inspirálóak.

Irodánk rendkívül tapasztalt és sokoldalú szakemberekkel dolgozik együtt, akik mindig nyitottak az új kihívásokra és az innovatív megközelítésekre. Szívesen együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy közösen olyan épületeket hozzunk létre, amelyek tükrözik a megrendelői valamint az építészeti igényeket egyaránt.

A programalkotástól kezdve, a koncepció-, engedélyezési- és kiviteli terven át az építészeti művezetésig részt veszünk az épületek megszületésében.

Bízunk benne, hogy segíthetünk Önnek megvalósítani az építészeti elképzeléseit és megteremteni az ideális környezetet, amelyben a használója jól érzi magát. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megismerje pragmatikus megközelítésünket.

A STUDIO ALAPÍTÓJA

Nagy Ádám építész 

É 16-0305

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kezdtem meg egyetemi tanulmányaim. Az egyetemi évek alatt több építészirodában is végeztem gyakornoki tevékenységet, többek között az Építész Stúdió, valamint a s.m.all design berkein belül. Az egyetem utolsó évében Erasmus ösztöndíjjal fél évet töltöttem Hágában a Roeleveld Sikkes építész irodában. A diplomámat 2016-ban szereztem meg. Ezután a Nart Építész Műteremben dolgoztam három évig, ahol különböző léptékű, magas igényszintű családi házak tervezésében vehettem részt, projektmanageri feladatokat is ellátva. Ezen felül iroda, borászat, hotel, villaépület, apartmanházak tervezési folyamataiban is kaptam szerepet. Szabadúszó tervezői pályámat 2019-ben kezdtem, azóta is sok tapasztalatot szerezve.